Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Break Sistems Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem de interfon sau videointerfon
Brand
COMMAX , GENWAY
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Interfoane/videointerfoane

Un accesoriu ce poate impune eleganta si securitate locuintei dumneavoastra: sistemele de interfoane si videointerfoane. Acum, placerea de a locui este completata de ambientul confortabil al unui sistem electronic de control acces, ce asigura comunicarea in exteriorul si interiorul locuintei, precum si actionarea deschiderii usilor prin simpla apasare a unui buton.Va putem oferi sisteme de interfonie si videointerfonie de la cele mai uzuale pana la cele profesionale si semiprofesionale.

Spre deosebire de interfon, videointerfonul prezinta avantajul de a permite ocupantilor unui imobil sa-si vada musafirii fara a raspunde la usa. Astfel, la apasarea panoului de la intrare de catre un vizitator, monitorul reda imaginea acestuia in interiorul casei. Aceasta forma de control a accesului sporeste nu numai gradul de securitate al casei, dar si felul mult mai comod in care gestionam accesul in locuinta.

Videointerfoanele de poarta pentru vile sunt utilizate in mod special in mediu rezidential si asigura posibilitatea vizualizarii persoanei cu care se comunica. Sunt disponibile atat in varianta alb/negru sau color, cu facilitati diferite, in functie de model.
Din Gura in Gura