Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Break Sistems Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Automatizari porti si usi de garaj
Brand
NICE, PROTECO, MCA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Automatizari

Portile de intrare automate batante sau culisante reprezinta solutia optima în domeniu, ele asigurând un confort maxim, caracterizându-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate în timp.

Confera o închidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute si cu un sistem de deblocare în cazul întreruperii curentului electric. Un sistem complet de automatizare a portii contine: unul sau doua motoare, unitatea de comanda, o telecomanda , fotocelule (pentru a preveni lovirea masinii in timpul actionarii portii), antena radio, lampa de control

USI DE GARAJ
Usile de garaj sunt realizate din panouri de otel cu o grosime de 40 mm.Usa de garaj este izolata termic cu spuma poliuretanica.Deschiderea si inchiderea la usile de garaj se realizeaza prin culisarea pe tavan. La usile de garaj actionarea se face electric prin telecomanda sau manuala.Usa de garaj este prevazuta cu cheder de cauciuc pe tot conturul usii ceea ce duce la o buna izolare.

SIGURANTA in utilizare este garantata de panourile cu protectie impotriva prinderiii degetelor, dispozitivul de siguranta in cazul ruperii arcurilor si caderii usii, fotocelulele si motorul cu protectie la intalnirea obstacolelor in varianta de actionare automata.

MODELUL poate fi tip “linii” sau “casetat”, iar variantele de culori disponibile in stoc sunt alb, maro, imitatie stejar auriu si imitatie stejar inchis (la cerere orice culoare).
Din Gura in Gura