Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Break Sistems Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem de control acces si pontaj
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Control acces si pontaj

Sistemul de pontaj capteaza interesul majoritatii firmelor, in contextul unei piete de munca dinamice . Acesta reprezinta un instrument obiectiv de masura a timpului de lucru efectiv al angajatiilor.

Un sistem de control acces si pontaj va ajuta sa controlati si sa dirijati miscarile persoanelor si vehiculelor in cadrul unor zone predefinite. Persoanelor care utilizeaza sistemul de control acces si pontaj, li se vor acorda drepturi individuale de acces care sa le permita miscarea in toata cladirea sau doar in anumite sectiuni, in functie de pozitia detinuta in cadrul firmei.

Pontajul va ajuta sa impuneti o disciplina a muncii in randul angajatilor dumneavoastra. Sistemul genereaza statistici si rapoarte cu privire la intarzierile sau absentele de la lucru ale fiecarui angajat sau a timpului petrecut in alte zone ale cladirii decat acolo unde acesta isi desfasoara activitatea.

Principalii beneficiari sunt conducerea societatii si departamentul de resurse umane care au la indemana o modalitate moderna si eficienta de control si plata a angajatilor.

Principalele beneficii oferite de sistemul de pontaj electronic sunt :

-Evidenta exacta si unitara a timpului efectiv lucrat pentru toti angajatii si eliminarea aprecierilor subiective ale maistrilor, sefilor de echipa...
-Aveti o imagine clara a costurilor de productie în acord individual si/sau global;
-Eliminati subiectivismul vechilor fise de pontaj care necesita un mare volum de munca;
-Obtineti rapoarte de salarizare precise
-Eliminati condicile de prezenta;
-Eliminati mii de minute pierdute (întârzieri, absente).
Din Gura in Gura